Links

 Veiligheids tuigen

Dit zijn onze (verplichte) veiligheidstuigen. Voor alle honden op maat te maken. Diversen kleuren, prints en evt opdrukken. Zorg aub dat uw hond niet kan ontsnappen tijdens de wandeling. De tuigen zijn 32,50 incl verzendkosten.

Gordelbevestigers

Deze zijn in lengte verstelbaar zodat u uw hond vast kun zetten aan zijn tuig of halsband in de auto.

Diverse kleuren verkrijgbaar. Prijs is 8,- euro exl verzendkosten

 

Dierenpension Vasco


Dierenpension Vasco ligt in het buitengebied van Wergea/Warga, vlakbij Leeuwarden in Friesland. Het ligt op een paar minuten afstand van de N31 Leeuwarden-Drachten (Waldwei) en de A32 Leeuwarden-Heerenveen. Wij bieden uw hond of kat een goed verblijf tijdens uw vakantie, weekendje weg, werk, dagje uit, of andere gelegenheid.
Bij ons dierenpension beschikken we over meerdere speelweides waar de honden lekker kunnen rennen en spelen. Voor de katten zijn er 2 verblijven waar ze kunnen klimmen, klauteren en relaxen.
Website | Facebook | Email

 

A3 Boeken
Berichten over de uitgaven en activiteiten van uitgeverij A3 boeken, die boeken en kaartspellen uitgeeft over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur.
Website | Facebook 

 

Bungalowpark Hondsbierg te Dillingen
Bungalowpark Hondsbierg is een klein familiair bungalowpark in een prachtige en natuurlijke omgeving, ook wel bekend als het “Müllerthal” of “la petit-suisse luxembourgeoise”.
Website

 

Hondenkapsalon NANCY
Bij elk ras hoort een model oftewel trimschema.
Wanneer u uw hond brengt nemen we samen door wat er gaat gebeuren, hoe u het graag heeft en wat de mogelijkheden zijn.
Website | Facebook

 

Natuur Hondenvoer Brunssum
Natuur hondenvoer Brunssum levert voer voor alle rassen zonder teveel mooie praat, dure zakken, dure reclamecampagnes en dure vertegenwoordigers. Op de site vind uw alle informatie en producten van Natuur hondenvoer Brunssum. Vraag gratis telefonisch of per email informatie of een proefpakket aan.
Website | Facebook

 

Betty Heideman / Fred Mercey, Ferienappartement “Alt & Neu”
Bij Alt & Neu zijn uw honden van harte welkom! Buiten is er een groot terrein wat volledig hoog omheind is zodat uw honden veilig kunnen rennen en spelen. In het appartement zijn voerbakken aanwezig en kussens en een luxe mand.
Website | Facebook

 

Marlene Doglistener”
Als wij luisteren dan leren wij, als wij leren dan begrijpen wij en als wij begrijpen ontstaat er MAGIE ! De wonderlijke wereld van de Canis Lupus ligt aan uw voeten. leer uw hond beter te begrijpen en ervaar hoe u hiermee om kunt gaan! Website | Facebook

 

Stichting Verhuisdieren
Stichting Verhuisdieren, wie of wat is dat? Verhuisdieren is een online platform waar mensen die een huisdier of oppasdier zoeken terecht kunnen, maar ook mensen die een ander thuis zoeken of hulp bij de verzorging voor hun hond, kat of konijn. Vraag en aanbod worden op verantwoorde wijze bij elkaar gebracht door de behoeften van het dier te matchen aan de wensen van de mens.
Website