Links

HomeLinks

Veiligheids tuigen

Dit zijn onze (verplichte) veiligheidstuigen. Voor alle honden op maat te maken. Diversen kleuren, prints en evt opdrukken. Zorg aub dat uw hond niet kan ontsnappen tijdens de wandeling. De tuigen zijn 32,50 incl verzendkosten.

Gordelbevestigers

Deze zijn in lengte verstelbaar zodat u uw hond vast kun zetten aan zijn tuig of halsband in de auto. Diverse kleuren verkrijgbaar. Prijs is 8,- euro exl verzendkosten

Vlooien- en tekenbanden

Vlooien- en tekenbanden te bestellen bij m.waard@planet.nl

Dierenpension Vasco

Dierenpension Vasco ligt in het buitengebied van Wergea/Warga, vlakbij Leeuwarden in Friesland. Het ligt op een paar minuten afstand van de N31 Leeuwarden-Drachten (Waldwei) en de A32 Leeuwarden-Heerenveen. Wij bieden uw hond of kat een goed verblijf tijdens uw vakantie, weekendje weg, werk, dagje uit, of andere gelegenheid.

Bij ons dierenpension beschikken we over meerdere speelweides waar de honden lekker kunnen rennen en spelen. Voor de katten zijn er 2 verblijven waar ze kunnen klimmen, klauteren en relaxen.

Website | Facebook | Email

Vakantie met de hond

Vind je het zielig om je hond tijdens je vakantie naar het pension te brengen? Of kan hij gewoonweg nergens meer terecht? Neem hem dan lekker mee! Je moet in dat geval wel rekening houden met een aantal zaken. Daarom zet Sunweb hier de nodige tips en handige info over een vakantie met je hond op een rijtje.

Marlene Doglistener”

Als wij luisteren dan leren wij, als wij leren dan begrijpen wij en als wij begrijpen ontstaat er MAGIE ! De wonderlijke wereld van de Canis Lupus ligt aan uw voeten. leer uw hond beter te begrijpen en ervaar hoe u hiermee om kunt gaan!

Website | Facebook

Stichting Verhuisdieren

Stichting Verhuisdieren, wie of wat is dat? Verhuisdieren is een online platform waar mensen die een huisdier of oppasdier zoeken terecht kunnen, maar ook mensen die een ander thuis zoeken of hulp bij de verzorging voor hun hond, kat of konijn. Vraag en aanbod worden op verantwoorde wijze bij elkaar gebracht door de behoeften van het dier te matchen aan de wensen van de mens.

Website