Willy ter adoptie en zit in Druten Gelderland in de opvang

Naam:
Willy
Geboortejaar:
2022
Geboortemaand:
Maart
Geslacht:
Reu
Gesteriliseerd / Gecastreerd:
Nee
Ras:
Mix
Grootte:
Gemiddeld
Getest:
te jong voor bloedtest
Willy is gevonden op straat met zijn moeder en 2 broertjes. Moeder en broertjes zijn laagpotig. Willy lijkt vast op zijn vader want hij is groot voor zijn leeftijd al. Sinds een tijdje woont hij op een gastadres in Druten Gelderland. Zijn pleegmama kan het volgende over hem vertellen.

Willy is een super lieve pup, ondeugend, lomp en soms vol kattenkwaad. Hij is bijna zindelijk.
Hij speelt graag helaas niet altijd met zijn eigen speelgoed, let dus op uw afstandsbediening ed.
Willy kan met katten maar door zijn lompe gedrag vinden ze hem niet geweldig. Geeft niks want Willy heeft het als zijn taak opgenomen om voerbakjes en kattebakken netjes schoon te houden.....
Hij wandelt graag en loopt goed mee. In het bos moet elke tak en boom uitgebreid besnuffeld worden. Voor verkeer is hij niet echt bang. Uiteraard mag hij niet los lopen.
Willy slaapt in de bench en na een paar minuten jengelen slaapt hij lekker door. Als men overdag de deur uit gaat heeft hij daar nog wel moeite mee en gaat dan soms huilen.
We zoeken voor Willy een leuk aktief gezin of echtpaar die niet te veel van huis zijn, mensen met geduld om deze heerlijk pup alles verder te leren. Een al aanwezige speelse hond zou geweldig zijn maar niet verplicht. En uiteraard een tuin waar hij in kan ravotten met zijn baasjes.
Contact:
Bij interesse neem contact op via email: m.waard@planet.nl of telefonisch via 0655981115.

Beschikbaar in NL:

Beschikbaar in RO:

Beschikbaar