Nutje een Herplaatser, grote Spoed❗❗

Naam:
Nutje
Geboortejaar:
2021
Geboortemaand:
Juni
Geslacht:
Reu
Gesteriliseerd / Gecastreerd:
Chemisch
Ras:
Mix
Grootte:
Gemiddeld
Getest:
Ja, alles is OK
Nutje een herplaatser❗

Geboortejaar 2021
Geboortemaand juni
Geslacht reu
Gecastreerd chemisch
Ras mix
Grootte gemiddeld

Hier hebben we Nutje,

Sinds november 2021 is Nutje bij ons thuis. In het begin hebben we een trainer thuis ontvangen die ons hielp om aan elkaar te wennen. Daarna hebben we als gezin deelgenomen aan een cursus voor honden tussen 6 maanden en een jaar. Hij vindt veel zaken interessant en wil dat allemaal graag onderzoeken, afleiden ging soms goed en soms wat minder goed. Hij leert heel snel en vlug.  

Nutje werd echter steeds dominanter en dat had gevolgen voor ons als gezin. Uiteindelijk hebben we besloten, in overleg met de dierenarts, om hem chemisch te laten castreren hopende dat zijn dominante gedrag verminderen zou. Helaas is dat niet het geval. In de huiselijke situatie heeft Nutje uiteindelijk ook onze dochter gebeten. 

Onze dochter voelt zich niet fijn en is steeds gespannen als Nutje in de buurt komt. Nutje reageert daar weer op door dreigend naar haar toe te lopen en grommen met als gevolg dat wij Nutje geen thuis kunnen geven, wat hij zo verdient. 

Wat hij leuk vindt is wandelen en rennen, spelen met een balletje. Met een emmertje met water heeft hij de grootste lol, hij springt niet in een sloot.  Met andere honden kan hij goed overweg, een enkeling krijgt een grom. We zijn hem nu aan het leren om de slalom onder de knie te krijgen. 

Hij is intens, zit vol energie en is leergierig. We hebben het idee dat zijn vertrouwen gewonnen moet worden, als hij dat heeft is hij een fantastische hond.     
Dus zijn we op zoek met GROTE SPOED op zoek naar een nieuw baasje voor Nutje zonder kleine kinderen, in ieder geval 15+ Entingen zijn op orde , en Nutje woont nu in Purmerend

Voor verdere info kunt u bellen met Marian de Waard op 06-55981115 of mailen naar m.waard@planet.nl
Contact:
Bij interesse, neem dan contact op met Marian de Waard via email m.waard@planet.nl of telefonisch via 0655981115 of neem contact op met Rita Knol via email rktz61@gmail.com of telefonisch via 0611129101.

Beschikbaar in NL:

Beschikbaar in RO:

Beschikbaar