Jelle een herplaatser

Naam:
Jelle
Geboortejaar:
2020
Geboortemaand:
September
Geslacht:
Reu
Gesteriliseerd / Gecastreerd:
Ja
Ras:
Mix
Grootte:
Gemiddeld
Getest:
Ja, alles is OK
Jelle een herplaatser
Jelle is ruim twee jaar geleden vanuit Roemenië naar Nederland gekomen, hij was toen zes maanden en is een nieuwsgierige gecastreerde reu. Jelle is wat angstig in huis. Is hij op een honden losloop terrein dan kunnen er wat hem betreft geen speelkameraden genoeg zijn. Hij speelt met allemaal en heeft energie voor drie, alle angst lijkt vergeten, Jelle is een echte honden hond, hij is waarschijnlijk in het verleden op de verkeerde manier met mensen in contact gekomen, misschien wel omdat hij van straat gevangen is.
Na het einde van het speel uurtje komt hij direct op commando om samen met het baasje weer naar huis te lopen. Tijdens het lopen is hij alert op alles wat beweegt en meer nog op alles wat geurt, zijn neus loopt hij het liefst achterna en vergeet dan wel eens dat hij aan de riem zit.
Van trucjes houd Jelle niet zo, maar kom, zit en plaats, herkend hij als commando. Ieder commando moet op een rustige manier gegeven worden anders denk Jelle al gauw dat hij het niet goed doet en wordt hij onzeker.
Die onzekerheid is er ook als je hem in de hals streek wilt aaien, daar houd hij niet zo van en laat dat merken.
Die onzekerheid ervaart hij ook vaak in huis als er een auto door de straat rijd die hem niet bevalt, hij wil dan weer naar achter op de plaats waar zijn angst praktisch weg is, hij zoekt dan een rustig plekje op en blaft niet.
Ideaal zou Jelle een nieuwe woonsituatie krijgen met een of meerdere honden samen, helaas kan de huidige eigenaar dit niet bieden en wil daarom onder deze voorwaarden afstand doen van Jelle. Mogelijk kan een frisse start op een nieuw adres zijn onzekerheid op een positieve manier veranderen. De huidige baasjes kiezen voor het welzijn van de hond en er zal goed gekeken worden waar hij terecht komt.
Jelle is kerngezond, is ingeënt, gechipt en gecastreerd en woont in Eindhoven.
Contact:
Zie telefoonnummers in bericht

Beschikbaar in NL:

Beschikbaar in RO:

Beschikbaar