Donja ter adoptie en zit in Zetten GDL in de opvang

Naam:
Donja
Geboortejaar:
2023
Geboortemaand:
December
Geslacht:
Teef
Gesteriliseerd / Gecastreerd:
Nee
Ras:
Labrador mix
Grootte:
Gemiddeld
Getest:
te jong voor bloedtest
Heey iedereen mijn naam is Donja!
Ik ben een witte meid met een schattige gele vlek op de rug, ik ben een schattig klein ijsbeertje 🥰
Wat is het een feestje om in een huis te wonen! Ik ben gek op aandacht en knuffelen en kom graag bij je om een goeie dosis aandacht te krijgen
Ik ben nog wel een puppy dus een spring in het veld en daarom heb ik ook nog wel wat boevenstreken! Maar het woord nee begin ik al goed door te krijgen! Ik vind alles en iedereen leuk en ben een sociaal bloempje! Ben gek op speelgoed en rondrennen door de tuin, ook volg ik mijn opvang mama overal en ben super nieuwsgierig! Ben ongeveer 30CM groot en weeg rond de 6-8 kilo dus zal een midden tot grote maat hond worden! Ik ben geboren op: 01-12-2023
Bij wie mag ik voor altijd blijven?

Ik ben nog niet gesteriliseerd, U mag daar een overeenkomst voor tekenen en borg betalen zodat ik nooit per ongeluk zwanger wordt
Contact:
Bij interesse neem contact op via email: m.waard@planet.nl of telefonisch via 0655981115.

Beschikbaar in NL:

Beschikbaar in RO:

Beschikbaar