Dante ter adoptie en zit in Zetten Gelderland in de opvang.

Naam:
Dante
Geboortejaar:
2021
Geboortemaand:
Augustus
Geslacht:
Reu
Gesteriliseerd / Gecastreerd:
Ja
Ras:
Mix
Grootte:
Klein
Getest:
Ja, alles is OK
Dante lijkt op een kruising Beagle. Korte poten, vrij massief lijf.
Hij is gevonden op straat en gelukkig veilig gesteld. Na alle entingen en bloedtesten ed is hij naar Nederland gekomen waar hij nu sinds enkele weken op een gastadres in Zetten Gelderland en verblijft in een groep honden. Dat gaat prima en ook de buiten aanwezige konijnen in hokken laat hij met rust.
Naar visite en nieuwe mensen toe is hij wantrouwig. Hij moet echt de tijd hebben om aan nieuwe baasjes te wennen. Krijgt hij die tijd niet dan laat hij zich niet pakken om zijn veiligheidstuig om te doen. Daarom is een goed afgezette tuin voor hem ook erg belangrijk. De eerste tijd moet hij daar kunnen plassen en poepen en rondscharrelen. Hier wandelt hij goed mee. Tegemoet komende auto,s en mensen zijn spannend maar hij raakt niet meer in paniek. Kost gewoon nog effe tijd. Een al aanwezige hond zou hem daarbij goed kunnen helpen.
Ik plaats hem liever niet bij kinderen omdat je die toch wat lastig kunt uitleggen dat hij uit zichzelf wel komt en dat ze hem verder moeten negeren. Hij kan traplopen en komt als je hem roept ook weer netjes naar beneden. Hij slaapt in een bench en gaat daar ook vaak uit zich zelf in liggen.
Kortom, een super lieve aanhankelijke hond die gewoon tijd nodig heeft voor een leuk echtpaar of gezin met grotere kinderen en niet te veel aanloop.
Contact:
Bij interesse neem contact op via email: m.waard@planet.nl of telefonisch via 0655981115.

Beschikbaar in NL:

Beschikbaar in RO:

Beschikbaar