Bowie zoekt nieuw thuis en woont in Winsum Groningen

Naam:
Bowie
Geboortejaar:
2022
Geboortemaand:
Februari
Geslacht:
Reu
Gesteriliseerd / Gecastreerd:
Nee
Ras:
Mix
Grootte:
Gemiddeld
Getest:
Ja, alles is OK
Bowie geboren februari 2022

Dit is Bowie. Mijn 15 kilo wegende vosje, ruim 10 maanden bij mij en ongeveer 16 maanden oud.
Bowie is een gevoelige, behoedzame, onzekere hond. Als hij zich op zijn gemak voelt is het een aanhankelijke vrolijkerd en heeft hij je eenmaal in zijn hart gesloten dan zit je daar ook helemaal goed. Vertrouwen is niet iets wat Bowie gauw doet. Ik ben nu bezig met een kleine oppas-uitlaatservice en dat lijkt goed te gaan. Bekenden in huis die op hem passen vindt hij heel lastig, dan is hij zijn vertrouwen en veiligheid kwijt.

Bowie is ook vrij snel gespannen, regelmaat en voorspelbaarheid zijn belangrijk voor hem. Buiten kan hij schrikken van andere honden en/of mensen. Ik leer hem wat dat betreft steeds beter kennen en weet wat ik kan doen om eventueel uitvallen aan de lijn zoveel mogelijk te beperken.

Toen Bowie in mijn leven kwam was het de bedoeling dat ik het voor een deel samen zou doen. Helaas is dat al heel snel gestopt waardoor ik het nu alleen doe. En omdat ik ik ben en Bowie is wie hij is merk ik dat het niet meer gaat. Ik ben fysiek en emotioneel uitgeput en heb het gevoel dat ik Bowie te kort doe. Dat verdient hij niet.
Het breekt mijn hart en toch weet ik dat ik deze stap moet zetten.

Voor Bowie ben ik op zoek naar een rustige woonomgeving en een rustig huishouden zonder kinderen. Wandelen vindt hij heerlijk, kan loslopen , goed bij katten en luisterd goed, eten is zijn allergrootste hobby en geef hem een veldje om te snuffelen en hij is gelukkig. Bowie houdt er van om zoekspelletjes te doen en is vooral graag bij je in de buurt.

Uiteraard ben ik bereid om er alles aan te doen om een herplaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen. Als er meer informatie nodig is dan geef ik die graag
Contact:
Bij interesse neem contact op via email: rktz61@gmail.com of telefonisch via 0611129101.

Beschikbaar in NL:

Snoopy ter adoptie, verblijft in Zetten Gelderland

Snoopy moet nog gesteriliseerd worden. U krijgt dus een overeenkomst en betaald een borg van 100 euro die u retour krijgt na het inleveren van de rekening dierenarts na sterilisatie.

Beschikbaar in RO:

Beschikbaar

Snoopy ter adoptie, verblijft in Zetten Gelderland

Snoopy moet nog gesteriliseerd worden. U krijgt dus een overeenkomst en betaald een borg van 100 euro die u retour krijgt na het inleveren van de rekening dierenarts na sterilisatie.